ĐỀ KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG ĐẦU NĂM LỚP 6 MÔN TIẾNG ANH

Bạn vẫn xem phiên bản rút gọn gàng của tài liệu. Coi và thiết lập ngay bạn dạng đầy đầy đủ của tư liệu tại phía trên (508.43 KB, trăng tròn trang )


Trang 1 Trường thcs ……… ĐÒ THI KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG ĐẦU NĂM LỚP 6

MÔN: tiếng Anh

(Thời gian làm cho bài: 60 phút)

Name:………. Class:………….

Mã Đề 1

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. Fall B. Always C. Walk D. Half

2. A. Spring B. Drink C. Kite D. Picnic

3. A. Summer B. Usually C. Tube D. Thực đơn

4. A. Warm B. Want C. Water D. Waste

5. A. Season B. Weather C. Bean D. Weak

Exercise 2: Choose the odd one out

1. A. Milk B. Orange juice C. Mineral water D. Fish

2. A. Speak B. Draw C. Time D. Watch

3. A. Doctor B. Engineer C. Job D. Teacher

Exercise 3: Choose the correct answer

1. Take an umbrella with you. It ______ outside

A. Rains

B. Rain

C. Rained

D. Is raining

2. After that, he ______ dinner.

A. Ate

B. Had

C. Have

D. A và B

3. You should vì morning exercise __________.

A. Regular

B. Regularly

C. Once a week
(2)

Trang 2 4. The children are on the bus. They ______ to lớn school.

A. Are going

B. Go

C. Are go

D. Went

5. They _____swimming last Sunday.

A. Go

B. Going

C. Went

D. Goes

6. What are you going ______ tomorrow?

A. To vì

B. Vày

C. Did


D. Doing

7. We’re very _______ now. We don’t want any more food and drink

A. Cold

B. Hot

C. Full

D. Hungry

Exercise 4: Read the following tienkiemkyduyen.mobi và choose the most suitable word to lớn fill in each blank

singing reading nhật bản Korean

has doesn’t favorite like

My brother, Pam studies at Primary School. He is in Class 5E. He is a fan hâm mộ of (1) _______. He (2) _______ a big bookshelf with a lot of books và stories. He likes reading folk tales in his không tính tiền time. His (3) ________ story is Aladin & the Magic Lamp. He is afraid of ghosts so he (4) _______ lượt thích ghost stories. He sometimes reads comic books. Now he is reading Doraemon. Doraemon is a story from (5) ________. The main character is very helpful. Sometimes, his friends can come khổng lồ his house và borrow his books when he finish reading them

Exercise 5: Rewrite the following sentences 1. Where is Doraemon from? (come)

_______________________


2. What is your favourite subject? (do)


(3)

Trang 3 3. I have English on Tuesday & Thursday. (twice)

_______________________

Exercise 6: Give the correct size of the words in brackets 1. How bởi vì you practise (listen) ________?

2. Tomorrow I’ll have three lessons: Maths, Music và (England) ________

3. His hobby is (sing) _______ English songs.

4. Anna sings very (beautiful) _________.

Exercise 7: Correct the mistakes 1. I have English four time a week

______________________________ 2. Bởi vì you lượt thích play tennis?

______________________________

3. What are you going khổng lồ do? - I am going run a hundred metres.

______________________________

-The end-


(4)

Trang 4 Đáp án đề thi khảo sát unique đầu năm

Môn: tiếng Anh 6 – Mã Đề 1

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest 1. D

2. C

3. A

4. D

5. B

Exercise 2: Choose the odd one out 1. D

2. C

3. C

Exercise 3: Choose the correct answer 1. D

2. D

3. B


4. A

5. C

6. A

7. C

Exercise 4: Read the following tienkiemkyduyen.mobi & choose the most suitable word lớn fill in each blank 1. Reading

2. Has

3. Favorite

4. Doesn’t

5. Nhật bản

Exercise 5: Rewrite the following sentences 1. Where does Doraemon come from?

2. What subject vày you like?

3. I have English twice a week

Exercise 6: Give the correct size of the words in brackets 1. Listening


(5)

Trang 5
3. Singing

4. Beautifully

Exercise 7: Correct the mistakes 1. Time => times

2. Play => playing


(6)

Trang 6 Trường trung học cơ sở ……… ĐÒ THI KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG ĐẦU NĂM LỚP 6

MÔN: giờ Anh

(Thời gian làm cho bài: 60 phút)

Name:………. Class:………….

Mã Đề 2

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. Zoo B. Book C. Too D. Boots

2. A. Dear B. Wear C. Near D. Year

3. A. Twice B. Kite C. Skip D. Time

Exercise 2: Choose the odd one out

1. A. Fox B. Crow C. Lamp D. Hare

2. A. Kind B. Gentle C. Story D. Clever

3. A. Ghost B. Generous C. Beautiful D. Interesting

Exercise 3: Choose the correct answer

1. My mother is reading a book. She often _______ books in her miễn phí time

A. Reads

B. Read

C. Reading

D. Reader

2. James is watching cartoon with his friends ______ the room.

A. At

B. On

C. About

D. In

3. Tony is ______ with his dog in the garden.

A. Play

B. Played

C. Playing

D. Plays

4. They play soccer in the _________.


(7)

Trang 7 B. House

C. Bookstore

D. Stadium

5. The bakery is ________ the bookstore.

A. Next

B. On

C. Opposite

D. Stadium

6. Anna is _______ lớn play badminton with Tony on sport Day


A. Go

B. Going

C. Goes

D. Went

7. How bởi vì peacocks move? - They move _______.

A. Beautifuly

B. Beauty

C. Beautifully

D. Beautiful

8. Elephants _________ water with their trucks.

A. Can sprays

B. Can spraying

C. Can spray

D. Can to lớn spray

9. Will they ______ sport Day? - Yes, they will


A. Join

B. Bởi

C. Practise

D. Take part in

Exercise 4: Give the correct form of the verbs in brackets

1. Look! The plane _______ (fly) towards the airport. It ______ (land).


(8)

Trang 8 3. My brother and I ______ (visit) our grandmother at the weekend.

4. Chảy often _______ (play) volleyball in the autumn.

5. Let’s help mom, Lan. She ______ (clean) the floor.

Exercise 5: Make questions for the underlined parts

1. Our classmates are going khổng lồ play table tennis on thể thao Day.

__________________________________ 2. I am going lớn swim on Sports Day

__________________________________ 3. She is reading comic books.

__________________________________

Exercise 6: Correct one mistake in each of the following sentences 1. We often goes khổng lồ the cinema at the weekend.

__________________________________ 2. When will thể thao Day is?

__________________________________ 3. She is play table tennis

__________________________________

Exercise 7: Reorder these words to make correct sentences 1. Day/ will/ be/ weekend/ Sports/ this/ ./

__________________________________ 2. Table/ play/ Linda/ is/ tennis/ to/ going/./

__________________________________

3. Hope/ we/ that/ we/ win/ will/ competitions/ the/ ./

__________________________________


(9)

Trang 9

Đáp án đề thi khảo sát unique đầu năm

Môn: tiếng Anh 6 – Mã Đề 2

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest
1. B.

2. B

3. C

Exercise 2: Choose the odd one out

1. C

2. C

3. A

Exercise 3: Choose the correct answer

1. A

2. D

3. C

4. D

5. C

6. B

7. C


8. C

9. D

Exercise 4: Give the correct khung of the verbs in brackets

1. Look! The plane __is flying_____ (fly) towards the airport. It __is going lớn land____ (land).

2. What vì chưng you __do___ (do) after you get up every day? - I __do___ (do) morning exercises.

3. My brother và I __are going khổng lồ visit____ (visit) our grandmother at the weekend.

4. Tung often ___plays____ (play) volleyball in the autumn.

5. Let’s help mom, Lan. She ___is cleaning___ (clean) the floor.


(10)

Trang 10 1. Who are going khổng lồ play table tennis on thể thao Day?

2. What are you going to do on sport Day?

3. What is she reading?

Exercise 6: Correct one mistake in each of the following sentences

1. Goes => go

2. Is => be

3. Play => playing

Exercise 7: Reorder these words khổng lồ make correct sentences

1. Thể thao Day will be this weekend.

2. Linda is going to play table tennis.


(11)

Trang 11 Trường thcs ……… ĐÒ THI KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG ĐẦU NĂM LỚP 6

MÔN: giờ đồng hồ Anh

(Thời gian làm cho bài: 60 phút)

Name:………. Class:………….

Mã Đề 3

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. Who B. Where C. Whale D. Why

2. A. Come B. Thành phố C. Class D. Cook

3. A. Eraser B. Desk C. House D. Student

Exercise 2: Choose the word that has the different main găng

1. A. Python B. Below C. Peacock D. Funny

2. A. Around B. Monkey C. Quickly D. Circus

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D 1. Jim never ________ at the school canteen.

A. Is eating

B. Eats

C. Eat

D. Doesn’t eat

2. Which place would your family lượt thích ______? - New York.

A. Visit

B. Visits

C. Visiting

D. Khổng lồ visit

3. ______ grows vegetables.

A. An farmer

B. Farmers


C. Farmer

D. A farmer

4. An astronaut can ______ the spaceship and walk in space.

A. Get out of


(12)

Trang 12 C. Get out

D. Gets out of

5. _____________? - My favorite season is summer.

A. What your favorite season?

B. What’s your favorite season?

C. What are your favorite season?

D. What’s you favorite season?

6. What did she bởi yesterday? - She ________ with her friends

A. Goes swimming

B. Went swimming

C. Goed swimming

D. Is going swimming

7. ______ would you like to visit, a museum or a pagoda?

A. Which place

B. Who

C. How many

D. How much

8. Where is he going lớn ______ in Hue?

A. Stay

B. Stays

C. Staying

D. Goes

9. There are four _____ in a year.

A. Spring

B. Summer

C. Seasons

D. Winter

10. It ______ warm and foggy in Paris tomorrow.

A. Is


(13)

Trang 13 C. Will be

D. Will is

Exercise 4: Translate the following sentences into English 1. Tơi thích mùa xn vì có không ít hoa

_______________________________ 2. Ngày mai thời tiết sẽ như thế nào?

_______________________________ 3. Đồ ăn uống rẻ làm việc vịnh Hạ Long.

_______________________________

Exercise 5: Read the following và choose the best answer

Last Monday afternoon, Fred came trang chủ (1) ______ school with a headache. He didn’t bởi vì his homework. He (2) ________ watch TV. He only wanted khổng lồ go lớn (3) _______. He was tired và his head was (4) _______. His mother took him some rice to eat. But he wasn’t hungry. He only had some fruits và some orange juice. Then he went khổng lồ sleep. What a (5) _______ day.


1. A. Khổng lồ B. From C. Between D. &

2. A. Doesn’t B. Isn’t C. Don’t D. Didn’t

3. A. Bed B. Zoo C. School D. Class

4. A. Cold B. Cool C. Hot D. Sunny

5. A. Wonderful B. Terrible C. Happy D. Great

Exercise 6: Reorder these words lớn make meaningful sentences 1. And/ Chocolate/ lot/ of/ fat/ has/ a/ sugar/.

______________________

2. Summer/ Where/ go/ last/ did/ you/ holiday/ ?/

______________________

3. Hanoi/ people/ has/ a lot of/ and/ tall buildings/ ./

______________________

Exercise 7: Rewrite the following sentences

1. There are not so many people in my village. (have)

______________________

2. London isn’t as beautiful as New York. (more…. Than)

______________________

3. It will be stormy và windy tomorrow. (weather)

______________________


(14)

Trang 14

Đáp án đề thi khảo sát quality đầu năm

Môn: giờ đồng hồ Anh 6 – Mã Đề 3

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest 1. A

2. B

3. A

Exercise 2: Choose the word that has the different main ức chế 1. B

2. A

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D 1. B

2. D

3. D

4. A

5. B

6. B

7. A

8. A

9. C

10. C

Exercise 4: Translate the following sentences into English 1. I like spring because there are a lot of flowers

2. What is the weather like tomorrow?

3. The food is cheap in Ha Long Bay.

Exercise 5: Read the following & choose the best answer 1. B

2. D

3. A

4. C

5. B

Exercise 6: Reorder these words to lớn make meaningful sentences 1. Chocolate has a lot of fat & sugar.


(15)

Trang 15 3. Hanoi has a lot of people and tall buildings.

Exercise 7: Rewrite the following sentences 1. My village doesn’t have so many people

2. New york is more beautiful than New York.


(16)

Trang 16 Trường thcs ……… ĐÒ THI KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG ĐẦU NĂM LỚP 6

MÔN: giờ đồng hồ Anh

(Thời gian làm cho bài: 60 phút)

Name:………. Class:………….

Mã Đề 4

Exercise 1: Choose the word that has the different main stress

1. A. Between B. Corner C. Packet D. Cartoon


2. A. Popcorn B. Sausage C. Sandwich D. Balloon

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. Summer B. Student C. Unhappy D. Umbrella

2. A. Exciting B. Interesting C. Expensive D. Bridge

3. A. Wool B. Foot C. Wood D. Boot

4. A. Temple B. Engine C. Excite D. Elbow

5. A. India B. Pilot C. Invitation D. Inventor

Exercise 3:Give the correct khung of the verbs in brackets

1. What you ___________ (do) last summer? - I ____________ (visit) Hue Imperial city

2. What the weather _______ (be) tomorrow? - It ______ (rain) all day. I __________ (watch) weather forecast an hour ago.

3. Her favorite food ______ (be) pineapple juice. She usually _______ (drink) a glass of pineapple juice everyday.

Exercise 4: Choose the correct answer 1. How much _______ do you want, Mom?

A. Oranges

B. Apples

C. Bananas

D. Rice

2. We are going to lớn Nha Trang ______ vacation this summer.

A. On

B. In

C. Of

D. To


(17)

Trang 17 A. Do

B. Does

C. Are

D. Is

4. It’s very _______ you to help me, Peter.

A. Kind at

B. Kind


C. Kind of

D. Kind to

5. What does she _____ now?

A. Wants to bởi vì

B. Want to vì

C. Want vày

D. Wants vị

6. What is he ______ khổng lồ do?

A. Go

B. Goes

C. Going

D. Is going

7. David often ________ his camera lớn his picnic.

A. Lớn bring

B. Bring


C. Brings

D. Bringing

8. I stay at home _____ my mom because she’s sick

A. On

B. With

C. Lớn

D. In


(18)

Trang 18 A. So

B. And

C. After

D. Because

10. Life in the thành phố is ________ than life in the countryside.

A. Noisier

B. Noisy

C. Noisyer

D. More noisy

Exercise 5: Read the following tienkiemkyduyen.mobi và choose the correct answer

Last Monday afternoon, Fred came home (1) ______ school with a headache. He didn’t vì chưng his homework. He (2) _______ watch TV. He only wanted to go to (3) _______. He was tired and his head was (4) ______.His mother took him some rice to lớn eat. But he wasn’t hungry. He only had some fruits và some fruits và some orange juice. Then he went khổng lồ sleep. What a (5) _______ day.

1. A. To B. From C. Between D. Và

2. A. Doesn’t B. Isn’t C. Don’t D. Didn’t

3. A. Bed B. Zoo C. School D. Class

4. A. Cold B. Cool C. Hot D. Sunny

5. A. Wonderful B. Terrible C. Happy D. Great

Exercise 6: Make questions for the following answers 1. My favourite subject is Maths.

__________________________ 2. It will be hot và sunny tomorrow.

__________________________

3. She is going to stay with her grandparents on her summer holiday.


__________________________

Exercise 7: Rearrange the words to make meaningful sentences 1. Come/ Where/ ,Tony/ do/ you/ from/?/

__________________________

2. The/ will/ sunny/ next/ weather/ be/ week/./

__________________________

3. The/ cheap/ in/ Ha Long/ food/ is/ Bay/./

__________________________


(19)

Trang 19

Đáp án đề thi khảo sát chất lượng đầu năm

Môn: giờ đồng hồ Anh 6 – Mã Đề 4

Exercise 1: Choose the word that has the different main ức chế 1. A

2. D

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest 1. B

2. A

3. D

4. C

5. B

Exercise 3:Give the correct form of the verbs in brackets

1. What did you _____do______ (do) last summer? - I _____visited_______ (visit) Hue Imperial city

2. What will the weather __be_____ (be) tomorrow? - It __will rain____ (rain) all day. I ___watched_______ (watch) weather forecast an hour ago.

3. Her favorite food __is____ (be) pineapple juice. She usually ___drinks____ (drink) a glass of pineapple juice everyday.

Exercise 4: Choose the correct answer 1. D

2. A

3. D

4. C

5. B

6. C

7. C

8. B

9. D

10. A

Exercise 5: Read the following tienkiemkyduyen.mobi and choose the correct answer 1. B

2. D

3. A


(20)

Trang 20 5. B

Exercise 6: Make questions for the following answers 1. What is your favorite subject?

2. What will the weather be tomorrow?

3. Who is she going lớn stay with on her summer holiday?

Exercise 7: Rearrange the words khổng lồ make meaningful sentences 1. Where vì you come from, Tony?

2. The weather will be sunny next weekend.


Tài liệu liên quan


*
tư liệu Đề khảo sát unique đầu năm lớp 12 môn Toán pptx 3 965 13
*
tư liệu Đề khảo sát chất lượng đầu năm lớp 11 môn Toán docx 2 1 14
*
Đề thi khảo sát unique đầu năm lớp 6 môn tiếng việt năm năm trước 2015 trường thcs tân trường, thành phố hải dương 3 1 4
*
Đề thi khảo sát unique đầu năm lớp 6 môn tiếng Việt năm 2014-2015 trường thcs Tân Trường, thành phố hải dương 4 870 3
*
Đề thi khảo sát unique đầu năm lớp 6 môn Toán năm 2014-2015 trường thcs Tân Trường, hải dương 4 550 0
*
Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 6 môn giờ đồng hồ Việt năm 2014-2015 trường thcs Tân Trường, hải dương 3 648 2
*
Đề thi khảo sát unique đầu năm lớp 6 môn Toán năm 2014-2015 trường trung học cơ sở Tân Trường, hải dương 3 495 2
*
Đề khảo sát chất lượng đầu năm lớp 3 (toán + giờ đồng hồ việt) 4 931 4
*
Đề thi khảo sát quality đầu năm lớp 6 môn toán năm 2013 2014 trường thcs quất động, thủ đô hà nội 4 402 0
*
ĐỀ KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG ĐẦU NĂM LỚP 6 MỚI NHẤT 48 566 0
*


Tài liệu bạn tìm kiếm đã chuẩn bị tải về


(508.43 KB - 20 trang) - cỗ Đề Khảo Sát quality Đầu Năm lớp 6 môn tiếng Anh tất cả Đáp Án cố nhiên
Tải bản đầy đầy đủ ngay
×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *